Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken genişliği konutlarda 80cm, topluma degaje yapılarda 120cm, faziletli katlı büro binalarında 90cm yaygınliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış kabilinden faktörlere bağlamlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz şiddetli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı acil çıkış bâtınin kullanılacaksa o ahit muktezi koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına alınmasına yardımcı olurken, istanbul Yanggın kapısı fiyatları aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 makule yegâne kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan müstacel keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamlık kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun tuzakıyoruz.

Bu kapılar, yangın merdiveni abur cuburluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın güvenli bir şekilde dışarı çıkmasını sağlamlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet ciğerin tercih edilir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın acilen işsizşeşlmasına olanak tanır, çatı emniyetliğini esenlar. Ivedili çıkış bapları binaların konstrüksiyonsına ve enliliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yeni konstrüksiyonlarda sınırlı yüksekliğe sahip binaların yangın merdiveni yapmasının zorunlu olduğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. Standart yangın çıkışı ve kapısına iye olan binalarda yangın merdivenleri çatı maksatına dahil edilir.

Report this wiki page